Esports
Foto: CE Altafulla
24 d'octubre del 2017
El CE Altafulla ret homenatge a Nico Ruiz en el partit davant del Banyeres
L’exjugador groc-i-negre ha estat l’encarregat de fer la sacada d’honor entre els aplaudiments del públic i l’afecte dels seus companys
Jornada emotiva la que s’ha viscut aquest dissabte a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Més enllà de l’empat èpic davant del Banyeres del Penedès, l’enfrontament ha estat marcat pel retorn de l’exjugador groc-i-negre Nico Ruiz. Va marxar a l’Uruguai amb la seva família ara fa quatre anys, i ara ha tornat no per posar-se les botes de nou, sinó per visitar el que durant uns anys es va convertir en la seva segona família. Nico Ruiz ha viscut la jornada “amb molta emoció”. Ha estat l’encarregat de fer la sacada d’honor entre els aplaudiments del públic i l’afecte dels seus companys.

Nico Ruiz va ser un dels artífexs de l’últim ascens a Tercera Catalana del CE Altafulla. Una fita que els ha permès ser on són, i que ara l’excapità contempla amb molt de goig. Ha destacat el “gran grup humà” que van conformar en uns anys que reconeix que van ser “durs”. S’ha mostrat “orgullós d’haver participat del projecte”, i espera que el grup es mantingui, així com els seus objectius.
Nico Ruiz, exjugador del CE Altafulla
Nico Ruiz, exjugador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla