11 de desembre del 2017
El Nàstic derrota el Sevilla Atlético i recupera el somriure al Nou Estadi
Els grana s’avancen amb dos gols en una gran primera part però acaben patint davant un rival que va ser millor en el segon temps
El Nàstic s’ha retrobat amb la victòria al Nou Estadi després de derrotar el Sevilla Atlético per 2 a 1. En la primera part, ha estat molt superior al rival i ha tret a relluir la seva millor versió. Fruit d’això, ha aconseguit dos gols de marge que feien presenciar un partit còmode per l’espectador. En la segona meitat, però, els visitants han retallat diferències i han posat suspens al tram final del partit.

Rodri ha sorprès amb un onze inicial ple de novetats. Xavi Molina ha començat al mig del camp i el seu lloc en l’eix de la defensa l’ha ocupat Bruno Perone. Jean-Luc també ha sortit d’inici per ocupar la banda dreta, mentre que Stèphane Emana ha format la dobleta ofensiva juntament amb Ikechukwu Uche. El gallec Manu Barreiro ha començat a la banqueta.

En el primer temps, els grana s’han mostrat ambiciosos i amb molta confiança. El matiner gol de Maikel Mesa al minut 10 ha estat un dels factors a tenir en compte. El migcampista canari ha aprofitat un refús a la frontal de l’àrea per batre Juan Soriano i marcar l’1 a 0. El Sevilla ha contestat amb dos intents d’Alejandro Pozo, que no ha estat capaç de superar Stole Dimitrievski.

Abans del descans, un servei de cantonada ha donat origen al 2 a 0 de Xavi Molina. El de la Canonja ha fet bo un centre de Jon Gaztañaga, que Uche ha controlat en el cor de l’àrea abans que la pilota hagi acabat en els seus peus per després enviar-la al fons de la xarxa. Amb el xiulet de l’àrbitre, els jugadors han marxat al túnel de vestidors amb una de les ovacions més importants de la temporada.

A la represa, però, el Nàstic ha estat incapaç de marcar el tercer i això li ha donat esperances al filial andalús. Especialment, després del gran gol de Carlos Fernández, que ha retallat distàncies amb un remat des de la frontal de l’àrea. A partir d’aquí, el Sevilla ha estat l’únic protagonista del partit mentre que els locals defensaven molt enrere. Afortunadament, no han pogut convertir les seves ocasions i els 3 punts s’han quedat a Tarragona.

En la roda de premsa posterior al partit, l’entrenador del Nàstic, Antonio Rodríguez, s’ha mostrat content perquè l’equip necessitava la victòria “després d’una situació complicada a causa dels últims resultats a casa”. Ha explicat que els nervis dels jugadors i els aficionats en la recta final del partit eren normals, tot i que ha reconegut que “l’equip es mereixia guanyar perquè ha fet un bon treball davant un rival que portava sis jornades sense perdre”.

Amb aquesta victòria, el Nàstic se situa 15è a la classificació amb 21 punts, 2 per sobre de les places de descens. El següent compromís serà contra la Cultural Leonesa el proper diumenge 17 de desembre a les 6 de la tarda al Reino de León.