Esports
Foto: Tarragona 2018
14 de desembre del 2017
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 tanquen l’any amb prop de 120 voluntaris d’Altafulla
L’organització ofereix aquest cap de setmana les darreres sessions de formació, abans de començar a pensar en les qüestions operatives
Els voluntaris de Tarragona 2018 continuen endavant en la seva formació. Aquest dimarts s’ha dut a terme la primera de les últimes tres sessions que es realitzaran aquest any abans d’entrar en la recta final del procés de formació. En aquesta ocasió, s’ha tornat a realitzar una sessió complementària centrada en equips d’intervenció i extinció d’incendis.

Les formacions continuaran aquest divendres amb una sessió de formació bàsica que es realitzarà a les oficines dels Jocs Mediterranis, situades al Marina Port Tàrraco. I com és habitual, dissabte es farà la darrera sessió amb una formació complementària, en aquest cas sota el nom ‘El Mediterrani: mar de cultures i religions’.

L’organització tanca aquesta darrera fase de formacions, abans de centrar-se en les qüestions operatives. En declaracions a aquesta casa, Ramon Pallejà, director d’Operacions i Serveis de Tarragona 2018, ha avançat que ja tenen la mirada posada al gener del 2018, quan es tancarà el període d’inscripcions del voluntariat i es realitzarà una campanya explicant els procediments que es realitzaran a partir de febrer. Serà aleshores quan els responsables se centraran exclusivament en la selecció dels perfils necessaris per cada formació específica.

El tancament de les inscripcions, però, no vol dir que aquells que ho desitgin no puguin rebre les formacions que s’han ofert al 2017. Ho podran fer per internet a través de la plataforma de voluntaris.

Són prop de 120 les persones d’Altafulla registrades a aquesta xarxa de voluntariat.
Ramon Pallejà, director d’Operacions i Serveis de Tarragona 2018
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla