Esports
Foto: Altafulla Ràdio
18 de desembre del 2017
El CB Altafulla tanca la primera fase de competició amb tres victòries i tres derrotes
L’entitat resta a l’espera de conèixer el resultat del partit que el Cadet Masculí ha de disputar a la pista de TGN Bàsquet aquest dilluns
El CB Altafulla ha donat per finalitzada la primera fase de la temporada. Ho ha fet amb un balanç de tres victòries i tres derrotes, a l’espera de conèixer el resultat del partit que el Cadet Masculí ha de disputar a la pista de TGN Bàsquet aquest dilluns.

Pel que fa els equips que jugaven a casa, el Mini Femení de 6è i el Junior Femení han estat els únics que han guanyat. El primer ho ha fet per 65-15 contra el CB Àguiles i finalitza la primera fase en la tercera posició amb 16 punts; mentre que el segon s’ha imposat per 59 a 52 al CB Morell i acaba cinquè amb 13 unitats.

Per contra, l’Infantil i el Cadet no han pogut assolir el triomf després de caure contra l’Escola Joan XXIII i el CB Sant Pere i Sant Pau per 41 a 76 i 41 a 45, respectivament. Les noies de l’Infantil acaben sisenes i últimes amb 11 punts, mentre que les del Cadet ho fan en cinquena posició amb 12 unitats.

L’Infantil Masculí ha estat l’únic que ha guanyat lluny del Pavelló d’Altafulla. Ho ha fet per 40 a 59 a la pista de l’AB Vendrell. Aquesta victòria fa que acabi la primera fase com a segon classificat amb 16 punts. Per contra, el Pre-Infantil ha perdut 67 a 50 contra el mateix rival i acaba 6è i últim amb 11 punts.
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla