19 de desembre del 2017
El CFS Altafulla es retroba amb la victòria després de vèncer la Penya Esplugues per 2 a 1
Dos gols d’Adriana Pérez serveixen per remuntar el gol inicial de les visitants i sortir del pou de la classificació
El CFS Altafulla ha tornat al camí de la victòria un mes després. Ho ha fet derrotant un dur rival com la Penya Esplugues, que arribava al Pavelló d’Altafulla amb l’objectiu de saltar a la part alta de la classificació.

L’encert d’Adriana Pérez ha estat clau per poder sumar els 3 punts, després que les visitants s’avancessin al marcador. En una primera meitat força igualada, Carolina Carbonell ha marcat el 0 a 1 quan només faltava un minut per arribar al temps de descans.

A la segona part, però, Adriana Pérez ha aparegut en dues ocasions per capgirar el marcador. Primer al 25’ i després al 35’. L’altafullenca suma ja 12 gols en 8 partits i se situa segona a la taula de golejadores.

Les noies de José Valero tancaran el 2017 rebent al CE Jesús i Maria, rival al que podrien superar a la classificació. El partit es jugarà el pròxim dissabte 23 de desembre a les 4 de la tarda al Pavelló d’Altafulla.

Per la seva part, l’Infantil de Primera Divisió va caure contra el Nàstic per 0 gols a 5. Cal recordar que el conjunt grana és el líder destacat del grup, i que per tant no era un rival gens senzill d’afrontar. El darrer partit de l’equip d’Adriana Pérez serà el pròxim dissabte 23 de desembre a les 11 del matí a la pista del FS Vinyols.