Esports
Foto: Manuel Queimadelos
28 de desembre del 2017
Sara Salom: “Deixo la categoria Jove Genet amb un molt bon record”
L’amazona altafullenca fa el salt a la nova etapa d’Adults amb la voluntat d’adaptar-se i de continuar treballant
Sara Salom ha d’afrontar el salt més important de la seva vida. L’amazona altafullenca acaba la seva etapa com a Jove Genet i debuta en la categoria d’Adults. La propera temporada, ja amb 21 anys, competirà amb gent de totes les edats. Un repte complicat, però no impossible. I és que tot i encetar aquesta nova fase amb certa incertesa i manca d’experiència en la categoria, l’altafullenca juga amb avantatge gràcies a l’àmplia trajectòria que té al darrera, amb la participació en campionats internacionals. Per Sara Salom, comença un període d’adaptació i de continuar treballant. De moment, els seus objectius no passen pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L’amazona altafullenca va posar el punt i final a la temporada ara fa unes setmanes amb l’or al Concurs de Salts Internacionals de la Corunya. Fa un balanç molt positiu de la campanya.

La progressió i la millora han estat més que evidents des que va debutar com a Jove Genet amb 18 anys. Durant aquests tres darrers anys sempre s’ha situat entre els 15 o els 20 millors. Es mostra molt satisfeta de les fites aconseguides, i reconeix deixar enrere la categoria amb un “molt bon record”.

Sara Salom va començar a muntar als 7 anys, i als 8 ja competia sota les ordres de Robert Pons. Ell i el Centre d’Hípica de Torredembarra han estat fonamentals en el seu procés per convertir-se en una esportista d’elit. La beca que li va oferir la Blume al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Madrid li va permetre aprofundir en la seva formació, que encara continua a dia d’avui. De fet, l’altafullenca compagina els entrenaments amb els estudis. Tot i trobar a faltar la família i els amics, s’hi sent com a casa, això sí, sempre al costat del seu fidel company Clear Concert.
Sara Salom, amazona d'Altafulla
Sara Salom, amazona d'Altafulla
Sara Salom, amazona d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla