Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
03 de gener del 2018
Álvaro Bustos fitxa pel Mallorca i es converteix en la segona baixa del Nàstic en el mercat d’hivern
L’extrem asturià posa rumb a les Illes després del seu escàs protagonisme a Tarragona tot i que el conjunt grana encara no ha fet oficial la seva sortida
El Nàstic de Tarragona segueix produint moviments en el mercat de fitxatges. En aquest cas, en l’apartat de sortides. Álvaro Bustos ha posat rumb al Mallorca de Vicente Moreno, Xisco Campos i companyia.

Per tant, la baixa de l’asturià és la segona que pateix el conjunt tarragoní després de la cessió de Sandro Toscano al Badalona. Bustos, que va arribar a l’estiu al Nou Estadi, ha tingut un paper testimonial durant els sis mesos que ha vestit la samarreta grana. De fet, només ha jugat 63 minuts repartits en quatre partits. El mal inici de temporada de l’equip i les diferents lesions que ha patit al llarg d’aquest temps, han estat dos factors que han incidit en el seu escàs protagonisme tant amb Lluís Carreras com amb Rodri.

L’extrem format a la pedrera de l’Sporting de Gijón firmarà amb el Mallorca fins al 2020. L’acord entre les tres parts és total, com així ho ha explicat el conjunt balear per mitjà d’un comunicat. No obstant això, es desconeix si s’ha pagat un traspàs o si el jugador ha rescindit el contracte amb el Nàstic per poder marxar lliure. De moment, l’entitat tarragonina encara no ha fet cap comunicat perquè resta a l’espera de signar tota la documentació necessària.

D’altra banda, el Nàstic ja coneix el dia i l’hora que disputarà la vigèsima quarta jornada de la Liga123. Serà el pròxim diumenge 28 de gener a les 4 de la tarda quan visitarà el Molinón per jugar contra l’Sporting.
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla