Esports
Foto: Altafulla Ràdio
03 de gener del 2018
L’aplicació de l’article 155 retarda la finalització del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis
Tot i reconèixer que el calendari és molt just, des de Tarragona 2018 mantenen que el palau arribarà a temps
La quarta fase del Palau d’Esports contempla les actuacions necessàries per acabar l’equipament i això inclou nodrir-lo de serveis: des de mobiliari a material esportiu i electrònic divers. És l’última fase d’un Palau situat a l’anella mediterrània finançat per la Generalitat, però que s’ha retardat.

Amb l’aplicació de l’article 155 el govern català ha hagut d’esperar el vistiplau de Madrid. La llum verda no va arribar fins al 15 de desembre, amb l’aprovació per part del Consell de Ministres, i ara la Generalitat, Infraestructures, ha tret a licitació aquesta fase, amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.

El procediment es tramitarà d’urgència, però, tot i això, el calendari ofega: les empreses poden presentar les seves ofertes fins al 29 de gener i l’adjudicació de les obres no serà fins a principis de març com a mínim. Això deixa, per tant, 4 mesos ben justos per fer els treballs, perquè els Jocs del mediterrani comencen el 22 de juny. Tot i reconèixer que el calendari és molt just, des de Tarragona 2018 mantenen que el palau arribarà a temps.

L'import definitiu previst del Palau d'Esports dels Jocs Mediterranis serà de gairebé 18 milions d’euros, un milió més del marcat inicialment. Aquest equipament és el que més preocupa, ja que l’altra gran obra pendent, la construcció del centre aquàtic, acabarà a l’abril.
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla