Esports
Foto: Altafulla Ràdio
09 de gener del 2018
Definits els calendaris de la segona fase de competició del CB Altafulla
El campionat en les diferents categories es reprèn el cap de setmana del 13 i 14 de gener
El CB Altafulla ja coneix els grups definitius en els quals han quedat enquadrats els seus set equips federats.

El Mini Femení de 6è militarà en el Nivell B-1 i s’estrenarà a casa contra el CB Calafell. Els altres rivals del grup són el CB Àguiles, l’AB Vendrell, el TGN Bàsquet, el CB Valls 06 i el CB Valls 07, l’EB Vila-seca i el Torredembarra BC, amb qui protagonitzarà el derbi territorial.

Per la seva part, l’Infantil Masculí ha quedat enquadrat en el Grup C-1. El seu primer rival serà el Col·legi Aura. Després s’haurà d’enfrontar al CB Montblanc, el CB Salou, l’Escola Joan XXIII, el CB Calafell, el TGN Bàsquet i el Sant Pau.

El Cadet Femení jugarà en el Nivell B-2 i debutarà contra l’AD Torreforta. En el seu cas, la segona fase serà més curta perquè només tindrà quatre rivals més. Parlem del CB Sant Pere i Sant Pau, el Reus Deportiu, el Bàsquet Teresianes 2002 i el CB Calafell.

Pel que fa el Junior Femení, jugarà en el Nivell B i s’enfrontarà a nou rivals. El primer serà el CB Cantaires Tortosa. Els altres rivals són el CB Morell, el CB Valls, el CB Cambrils, el Reus Deportiu, el Bàsquet Teresianes, el CB Àguiles, la Salle Ploms Reus i l’AE Claret.

En les categories masculines, el Pre-Infantil jugarà la fase final en el Nivell B-1. En la primera jornada li tocarà descansar perquè és un grup amb equips impars. Per tant, debutarà en la segona jornada contra el CB Valls. Els altres rivals del grup són: el CB Cambrils, l’AB La Salle Tarragona, el Carme Bàsquet, el Bàsquet l’Arboç, el Bàsquet Lestonnac Tarragona, el CB La Selva, el CB Cantaires Tortosa, el Reus Deportiu, el CB Montblanc, el CB Tarragona i el CB Amposta.

Per la seva part, l’Infantil també jugarà en el Nivell B-1 de la seva categoria. Debutarà contra el Carme Bàsquet. Després haurà d’enfrontar-se a diferents rivals com el CB Salou, el CB Tarragona, l’AB La Salle Tarragona, el Manyanet Reus, el CB Cambrils, el CB Vila-seca i l’AD Torreforta.

Pel que fa el Cadet, en el seu cas jugarà en el Nivell B-2. El primer partit serà a la pista del TGN Bàsquet. Els altres rivals del grup són el CB Montblanc, el CB Cambrils, el Carme Bàsquet, l’AE La Sènia, la Salle Ploms Reus, La Salle Tarragona i el Torredembarra BC, amb qui jugarà el derbi del Baix Gaià.

La primera jornada de la segona fase de la competició començarà els pròxims 13 i 14 de gener.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla