Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
17 de gener del 2018
LaLiga Genuine arriba a Tarragona aquest cap de setmana
La cerimònia d’inauguració tindrà lloc el divendres a les 20h al Nou Estadi, mentre que la competició es disputarà al Complex Esportiu Futbol Salou
La segona fase de LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona i Salou. La cerimònia d’inauguració tindrà lloc el divendres a les 8 del vespre al Nou Estadi, mentre que la competició es disputarà el dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí al Complex Esportiu Futbol Salou.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el responsable de l’organització de la competició, Juanjo Rovira; han fet públics tots els detalls de la competició.

El president del Nàstic ha repassat el naixement i creixement del Nàstic Genuine i el fet que a partir d’aquest projecte local LaLiga hagi creat una competició amb 18 equips. Andreu ja ha anunciat que hi ha altres clubs interessats en poder jugar la lliga.

El batlle de la ciutat ha assegurat que “la creació del Nàstic Genuine és una de les grans alegries de la història del club”, més enllà dels èxits o les gestes esportives. Ha destacat que és un projecte que ha nascut a Tarragona que traspassa fronteres i que resumeix perfectament els valors que s’han de traslladar a la societat: un Nàstic sense barreres.

Per la seva banda, Juanjo Rovira ha explicat que la fase de Tarragona serà la més especial de les quatre que es juguen aquesta temporada 2017-2018 i n’ha destacat la qualitat de totes les instal·lacions.

La primera fase de LaLiga Genuine es va jugar el mes d'octubre a Vila-real i, després de passar per Tarragona aquest cap de setmana, tindrà dues fases més: una a Mallorca el mes de març, i l’altra a Vigo el mes de juny.

El Nàstic jugarà tres partits aquest cap de setmana: CA Osasuna-Nàstic –el dissabte a les 12 del migdia-, Nàstic-RC Deportivo –el dissabte a les 6 de la tarda- i Córdoba-Nàstic –el diumenge a les 11 del matí.
Josep Maria Andreu, president del Nàstic
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla