Esports
Foto: CFS Altafulla
19 de gener del 2018
El CFS Altafulla, a per una victòria de prestigi contra el líder Estel Vallseca
Les noies de José Valero cercaran el tercer triomf consecutiu per poder seguir escalant posicions i retallar la diferència amb la zona alta de la classificació
El CFS Altafulla afronta un partit de màxima exigència en la darrera jornada de la primera volta a la Divisió d’Honor. En aquesta ocasió s’enfronta a l’Estel Vallseca, líder destacat del grup amb 25 punts.

L’equip dirigit per José Valero travessa per un bon moment després d’haver guanyat els dos últims compromisos. Per tant, intentarà aprofitar aquesta inèrcia i el factor camp per derrotar un rival que només ha perdut dos partits en tota la primera volta.

Anna Pujalde, Anna López i Maria Siegrist són les màximes golejadores d’aquest equip amb cinc, sis i dotze gols respectivament. La diferència classificatòria entre els dos equips és d’onze punts. Cal recordar, però, que les altafullenques tenen dos partits pendents mentre que l’equip barceloní ha disputat tots els compromisos programats fins ara.

El partit es disputarà aquest dissabte a les 8 de la tarda al Pavelló d’Altafulla. Per la seva part, l’Infantil de Primera Divisió descansarà aquesta setmana.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla