Esports
Foto: CFS Altafulla
19 de gener del 2018
El CFS Altafulla, a per una victòria de prestigi contra el líder Estel Vallseca
Les noies de José Valero cercaran el tercer triomf consecutiu per poder seguir escalant posicions i retallar la diferència amb la zona alta de la classificació
El CFS Altafulla afronta un partit de màxima exigència en la darrera jornada de la primera volta a la Divisió d’Honor. En aquesta ocasió s’enfronta a l’Estel Vallseca, líder destacat del grup amb 25 punts.

L’equip dirigit per José Valero travessa per un bon moment després d’haver guanyat els dos últims compromisos. Per tant, intentarà aprofitar aquesta inèrcia i el factor camp per derrotar un rival que només ha perdut dos partits en tota la primera volta.

Anna Pujalde, Anna López i Maria Siegrist són les màximes golejadores d’aquest equip amb cinc, sis i dotze gols respectivament. La diferència classificatòria entre els dos equips és d’onze punts. Cal recordar, però, que les altafullenques tenen dos partits pendents mentre que l’equip barceloní ha disputat tots els compromisos programats fins ara.

El partit es disputarà aquest dissabte a les 8 de la tarda al Pavelló d’Altafulla. Per la seva part, l’Infantil de Primera Divisió descansarà aquesta setmana.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla