22 de gener del 2018
El CFS Altafulla no pot amb l’Estel Vallseca i tanca la primera volta amb una derrota
Les noies de José Valero van arribar a posar-se per davant després de remuntar el gol inicial de les visitants, però finalment van cedir davant la superioritat del líder
El CFS Altafulla va perdre 2 a 5 contra l’Estel Vallseca i no va poder donar continuïtat als bons resultats de les últimes setmanes.

El partit va començar de forma trepidant. En els primers sis minuts es van veure quatre gols. Les primeres en colpejar van ser les visitants per mitjà d’Anna Pujalde. En l’acció següent, Adriana Pérez va marcar el gol de l’empat. Un minut després, Marina Sarria va capgirar el marcador amb el 2 a 1.

Malauradament, el conjunt barceloní no va tardar gaire temps en restaurar les taules. Al minut 6, Marta Coll va fer el 2 a 2. Deu minuts després, Anna López va culminar la segona remuntada del partit per fer que l’Estel Vallseca marxés al descans amb un avantatge de 2 a 3.

A la represa, Maria Siegrist i la mateixa Anna López van sentenciar el partit amb el quart i el cinquè gol, respectivament.

La derrota fa que el CFS Altafulla descendeixi fins a la novena posició i acabi la jornada amb 14 punts. No obstant això, aquesta setmana jugarà els dos partits que té pendents i que podrien capgirar la seva situació. El primer, el disputarà aquest dimarts contra el Jesús-Maria a dos quarts de 9 del vespre. El segon, serà dissabte davant el Ripollet FS a les 4 de la tarda. Tots dos partits es jugaran al Pavelló Municipal d’Altafulla.