22 de gener del 2018
El Nàstic deixa escapar el derbi tarragoní amb una derrota per 1 a 2 que acaba donant els 3 punts al Reus
El resultat adjudica 3 punts importantíssims al conjunt roig-i-negre, ara 13è per davant dels tarragonins
El Nàstic ha ensopegat de nou al Nou Estadi. Aquesta vegada, una caiguda, a més, que ha fet més mal que la resta davant del Reus Deportiu. El derbi tarragoní s’ha decantat a favor dels del Baix Camp amb un resultat d’1 a 2.

Era una bona oportunitat pels grana per deixar el descens encara a més marge de punts, però no ha estat possible deixar els 3 punts a casa.

Els roig-i-negre han dominat el partit, han tingut més possessió i han sabut quan colpejar. Juan Domínguez ha ianugurat el marcador a la primera part i, tot i l’empat d’Álvaro Vázquez en un segon temps millor pels grana, Vitor ha sentenciat l’enfrontament amb un golàs des de fora de l’àrea al minut 84’.

La derrota adjudica 3 punts importantíssims al Reus, ara 13è per davant dels tarragonins. Els grana encara mantenen una distància de quatre punts respecte el descens.