Esports
Foto: Mauri Fernández
24 de gener del 2018
Una representació altafullenca acompanya el ministre Íñigo Méndez de Vigo en la seva visita a Tarragona
El responsable d’Educació, Cultura i Esport ha inaugurat les obres de remodelació del Nou Estadi, i ha comprovat l’estat de l’Anella Mediterrània
El ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, ha visitat Tarragona aquest dimarts. L’han acompanyat l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i els batlles de la resta de municipis que esdevindran seu d’algunes de les proves de la cita esportiva d’aquest estiu, entre ells l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso.

El ministre ha inaugurat les obres de remodelació del Nou Estadi, que acollirà les cerimònies d’inauguració i de clausura dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Posteriorment, la comitiva s’ha desplaçat a l’Anella Mediterrània per veure l’estat de les obres.

La comitiva oficial també ha comptat amb la presència del president del Consejo Superior de Deportes (CSD), José Ramon Lete; del president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco; del delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo; i del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; entre d’altres.

Abans, Íñigo Méndez de Vigo ha mantingut una primera reunió informativa amb diferents autoritats responsables de l’organització per veure com avancen els preparatius.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha aprofitat la trobada per demanar al ministre la seva assistència a la prova de triatló, que se celebrarà a Altafulla el proper 23 de juny. Tant ell com el president del CSD, José Ramon Lete, han mostrat la seva voluntat i predisposició de ser-hi. Al batlle l’han acompanyat el director de la prova de triatló al municipi, Guillermo Alonso; el regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez; i la regidora d’Urbanisme i Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, qui ha aprofitat la trobada per intercanviar unes paraules amb el seu cosí, el ministre Íñigo Méndez de Vigo.

Durant la seva visita a Tarragona, el ministre de Cultura i Esport ha volgut remarcar el llegat tan important que deixaran els Jocs al territori, que “va més enllà de l’herència perquè és un intercanvi cultural molt important”.

Altafulla fa temps que està a punt per acollir la gran cita esportiva. De fet, el municipi ja estava preparat pel 2017 i aquest darrer any li ha servit per tornar-se a posar a prova amb competicions d’alt nivell com la Copa d’Europa de Triatló Elit i la Copa del Món de Paratriatló. El voluntariat també està més que preparat, i la població, cada vegada més implicada.

Tarragona 2018 comptarà amb una aportació de l’Estat de més de 15 milions d’euros. La cita acollirà, del 22 de juny a l’1 de juliol, més de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents que participaran en les 300 competicions de 33 disciplines esportives que s’hi disputaran.
Íñigo Méndez de Vigo, ministre d’Educació, Cultura i Esport
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla