Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
06 de febrer del 2018
La Lliga Trail TgnNord donarà el tret de sortida el proper 4 de març a l’Arboç
La competició encara enguany la seva segona edició, i ho fa amb més d’una quinzena de curses repartides arreu del territori
La Lliga Trail TgnNord ja ha definit el calendari del 2018. La competició encara enguany la seva segona edició, i ho fa amb més d’una quinzena de curses repartides arreu del territori.

El tret de sortida el donarà la Cursa Trail Arboç el 4 de març; i la seguiran la Cursa de Bràfim (18 de març), la Cursa Trail Pobla de Montornès (8 d’abril), el Trail Muntanyes Costa Daurada-Prades (15 d’abril), la Cursa Pont del Diable de Tarragona (29 d’abril), la Cursa Trail Bellvei (13 de maig), la Cursa El Catllar (19 de maig), la Cursa Trail Roda de Berà (27 de maig), la Cursa Trail Arbolí (3 de juny), la Cursa Trail Colldejou (8 de juliol), la Cursa Trail d’Iniciació de Creixell (22 de juliol), la Cursa Trail Filirun del Vendrell (25 d’agost), la Cursa Trail L’Albiol (30 de setembre), la Cursa Trail Serra de Montsant (20 d’octubre), la Cursa de Tardor d’Altafulla (1 de novembre), la Cursa Trail Ermites Ulldemolins (18 de novembre), i la Cursa Trail La Riera de Gaià (16 de desembre).

Les inscripcions per participar en la primera cursa de l’any fa dies que són obertes, i aquest dilluns, l’organització ha obert el període per la segona cursa puntuable del campionat. Es tracta de la 16a Cursa i Caminada Bràfim Ermita De Loreto i 6è Canicross, que se celebrarà el proper 18 de març. Fins l’11 de març, el preu per prendre-hi part és de 14 euros; i del 12 al 15 de març, de 18 euros.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla