Esports
Foto: UD Torredembarra
07 de febrer del 2018
Les eleccions a la presidència del proper 25 de febrer decidiran el futur més immediat de la UD Torredembarra
L’entitat travessa moments molt complicats, tant a nivell esportiu com institucional, i resta a l’espera d’escollir una nova Junta Directiva
La incertesa continua als despatxos de la UD Torredembarra. La situació institucional travessa moments encara més complexos i delicats dels que està vivint l’entitat a nivell esportiu, sobretot dins i fora del vestidor del primer equip.

Després de dos anys i mig al capdavant de l’entitat, el passat mes de novembre, la presidenta, Àngela Pijuan, va presentar la seva dimissió. Una decisió que va reflexionar dies més tard, quan va anunciar que no deixava el càrrec.

Semblava que l’estabilitat tornava, a poc a poc, a regnar a l’entitat. El passat mes de gener, però, la presidenta tornava a anunciar que deixava les seves responsabilitats, i ho feia de manera conjunta amb la resta de membres de la Junta Directiva, amb el coordinador i amb l'entrenador del primer equip.

Davant la manca d’un relleu, tots ells assumeixen de manera temporal les seves funcions dins de l’entitat, a l’espera d’unes noves eleccions. Aquestes ja tenen data, se celebraran el proper 25 de febrer.

Aquests comicis han d’esdevenir el punt d’inflexió per revertir una temporada molt complicada per l’entitat. Caldrà veure, però, quines candidatures es presenten per garantir aquest desbloqueig.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla