Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
07 de febrer del 2018
El Nàstic comença a preparar el segon compromís sota les ordres de Nano Rivas
Els grana juguen aquest diumenge al camp de l’Albacete, on posaran sobre el terreny un joc molt similar al que ja van presentar el passat cap de setmana contra el Cádiz
El Nàstic ha tornat a la feina aquest dimecres després del descans setmanal de l’equip per començar a preparar el partit d’aquest diumenge a Albacete.

Les novetat pel nou compromís dels tarragonins seran les tornades de Tejera i Jean Luc, recuperats de les seves lesions. Els grana, però, continuen pendents de Sergio Tejera que, tot i que s’espera que pugui reincorporar-se a la resta de companys, difícilment estarà a punt per aquest cap de setmana.

L’equip liderat ara per Nano Rivas posarà sobre el terreny del Carlos Belmonte un joc molt similar al que ja va presentar el passat cap de setmana al Nou Estadi contra el Cádiz. L’objectiu del tècnic no és revolucionar el vestidor, sinó modelar-lo al seu gust. En una entrevista a TAC12, Nano Rivas ha admès que no hi haurà temps per introduir jugadors del filial i que homes de la casa com Santi Coch seran rellevants en el seu dia a dia.

Els tarragonins, malgrat situar-se fora del descens, tenen els mateixos punts que la Cultural Leonesa, últim equip de la zona de perill.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla