Esports
Foto: CE Altafulla
09 de febrer del 2018
Jornada de descans al futbol territorial per Carnaval
L’entrenador del primer equip del CE Altafulla, Luis Rosado, espera que serveixi per recuperar forces i començar una bona segona volta
Ja fa temporades que el futbol territorial descansa per les festes de Carnestoltes. Molts dels jugadors ho aprofiten per descansar i també gaudir del Carnaval en els seus respectius municipis, ja que ells són partícips actius d’aquestes festes en diferents carrosses i comparses. El CE Altafulla tampoc ha oblidat aquests dies de gresca i aquesta setmana ha dut entrenaments singulars, especialment amb el futbol base on el seu planter ha entrenat disfressat.

Per la seva banda, l’entrenador del primer equip, Luis Rosado, ha parlat també d’aquesta jornada de descans. Creu que ha de servir perquè els jugadors es relaxin i gaudeixen d’aquesta celebració, i al mateix temps, per recuperar forces i començar amb bones sensacions la segona volta. Les mateixes sensacions que va tenir el tècnic després del partit contra el CE El Catllar que, tot i la derrota, es va mostrat molt satisfet per la feina ben feta pels seus jugadors. Rosado espera que sigui el punt d’inflexió per recuperar un model de joc que exploti al màxim el seu potencial ofensiu, i que vagin desapareixent les errades defensives que els ha portat més d’un ensurt en aquesta primera volta.

El següent compromís del conjunt altafullenc serà el pròxim dissabte 17 de gener al camp de la UE Tancat, després de l’aturada de Carnaval.
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla