Esports
10 de febrer del 2015
Obertes les inscripcions per la 7a Cursa 1 de Maig d’Altafulla
Fins el 26 de març el preu és de 10 euros per persona; del 27 al 28, de 12 euros; i el mateix dia de la cursa, de 15 euros
La Cursa 1 de Maig d’Altafulla arriba aquest 2015 a la seva setena edició. Una de les proves atlètiques amb més ressò del nostre territori, i que esdevé una cita ineludible en el calendari dels corredors del Baix Gaià.

Les inscripcions per participar-hi ja són obertes. Fins el 26 de març el preu és de 10 euros per persona; del 27 al 28, de 12 euros; i el mateix dia de la cursa, de 15 euros.

La competició, consistent en un recorregut de 5 km, s’iniciarà a dos quarts de 12 del matí, i estarà limitada a un total de 400 persones. Abans, però, es desenvoluparan les curses infantils, en aquest cas gratuïtes, que inclouran les categories super-mini, mini, pre-benjamí, benjamí, aleví, i juvenil, en les seves vessants femenina i masculina.

L’organització va a càrrec dels Atletes d’Altafulla i de l’Ajuntament d’Altafulla. Les inscripcions es poden fer efectives a través d’internet a www.atletesaltafulla.com i a www.athleticevents.net; o de forma presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla, a Esports Boom de Torredembarra, o a la Botiga Bikila de Tarragona.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla