19 de febrer del 2018
El CE Altafulla perd al camp del Tancat per 4 a 2 i deixa escapar una nova oportunitat
Les concessions defensives pesen més que els gols de Jordi Velardiez i Pol Inglès
El CE Altafulla ha encadenat la segona derrota consecutiva al camp del Tancat en el partit corresponent a la 21a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. L’encert golejador de Jordi Velardiez i de Pol Inglès ha estat insuficient per derrotar a un rival que ha sabut aprofitar la seva fragilitat defensiva. D’aquesta manera, els groc-i-negre ensopeguen en el primer dels cinc partits que han de marcar el seus objectius en el tram final de temporada.

El partit al Municipal del Tancat ha començat de la pitjor manera possible. Els locals s’han avançat en el minut 3 en un servei de cantonada assajat que Yassin Ben-El Hadi, lliure de marca en el segon pal, ha rematat al fons de la xarxa.

L’Altafulla s’ha recompost amb el pas dels minuts i ha començat a crear perill. Sobretot per la banda esquerra amb l’associació entre Marc Vidal i Tomy Anguita. No obstant això, Jordi Velardiez ha estat l’encarregat de marcar el gol de l’empat poc abans de la primera mitja hora de joc. El central ha fet una bona jugada individual i s’ha plantat tot sol davant Camilo Oscue.

L’alegria, però, ha durat ben poc perquè els de la capital del Baix Penedès s’han tornat a avançar en el marcador deu minuts després. Ho han fet en un contraatac en el qual Óscar Machuca ha batut Óscar Tomàs amb un xut creuat des de dins de l’àrea.

Després del pas pel túnel de vestidors, l’Altafulla ha sortit amb un ritme de joc més alt i ha empatat el partit. Marc Vidal, després d’una bona jugada individual, ha fet un centre al segon pal on Pol Inglès ha aparegut per empènyer la pilota i fer el 2 a 2.

Malauradament, el servei des del centre del camp posterior al gol del davanter altafullenc s’ha convertit en el tercer gol del Tancat. Yassin Ben-El Hadi ha estat l’encarregat de posar la pilota en joc amb un xut directe i precís que ha sorprès Òscar Tomàs. El 3 a 2 ha estat un cop duríssim pels groc-i-negre, sobretot perquè sis minuts després Jalal Agathass ha marcat el 4 a 2 amb el qual ha sentenciat el partit.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, ha parlat als micròfons d’aquesta casa i ha dit que “l’equip ha fet un partit nefast i que no ha estat al nivell que se li ha d’exigir”. Pel que fa als problemes en defensa diu que “no són errors sinó hàbits negatius que fins ara veiem impossible solucionar”.

La derrota deixa l’Altafulla desè a la taula classificatòria amb 28 punts i una diferència d’11 unitats respecte la cinquena posició. En el següent compromís rebrà al Pla de Santa Maria. El partit es jugarà el pròxim dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.