19 de febrer del 2018
El CFS Altafulla assalta la pista de l’Escola FS Jordi Torras i torna al camí de la victòria
L’equip de José Valero s’imposa per 2 a 3 a un rival directe en un partit força igualat que li permet mirar a la zona alta de la classificació
El CFS Altafulla ha aconseguit una important i treballada victòria davant l’Escola FS Jordi Torras en el partit corresponent a la 14a jornada de la Divisió d’Honor Femenina. Les altafullenques han fet bo el punt de la setmana passada davant el FS Mataró i marquen el tall entre les set primeres posicions i la resta.

El duel s’ha decidit en una primera part on s’han vist els cinc gols del partit. Adriana Pérez ha estat l’encarregada d’obrir la llauna en el minut tres amb el seu 17è gol de la temporada. La golejadora local, Delia Martínez, ha respost immediatament fent l’1 a 1 en el minut cinc. Les altafullenques, però, han tornat a colpejar i ho han fet per partida doble. Primer amb el gol de Rocío Pastor en el minut nou i després amb la diana de Marina Sarrià en l’onze. Sis minuts després, Delia Martínez ha retallat diferències amb el 2 a 3.

En la segona part, les locals han intentat empatar el partit mentre que les noies de José Valero cercaven el quart gol per encarrilar el partit. Ni les unes ni les altres han tingut encert de cara a la porteria contraria i el marcador ja no ha patit cap més canvi.

El CFS Altafulla es consolida a la setena posició i se situa a tres punts de la Penya Esplugues i a cinc de les Corts i el Caldes, que són quart i tercer classificat, respectivament. En la pròxima jornada li tocarà descansar per la retirada de l’Hospitalet Bellsport.