19 de febrer del 2018
El Nàstic cau per 0 a 2 davant del Real Zaragoza d’Alberto Benito i ja acumula vuit derrotes al Nou Estadi
Els tarragonins s’enfrontaran al Barça B el dissabte al Mini Estadi, mentre que els aragonesos es veuran les cares amb el Real Oviedo a La Romareda
El Nàstic ha de pair una nova derrota al Nou Estadi. Els de Nano Rivas ja n’han encaixat vuit en el que va de curs a Tarragona, i en aquesta ocasió ha estat davant del Real Zaragoza de l’altafullenc d’Alberto Benito.

La manca de contundència i els petits detalls han estat clau en el desenvolupament de l’enfrontament. Un primer gol de Grippo al minut 40, i el segon de Borja Iglesias al 59 han sentenciat el partit i li han donat la segona victòria consecutiva als aragonesos.

Ara, el més important serà conèixer l’abast de la lesió d’Álvaro Vázquez, del qual ja se sap que pateix una lesió del lligament lateral extern del turmell dret.

Tot i la derrota, els tarragonins mantenen la distància de 3 punts respecte el descens, i reprendran els entrenaments aquest dimarts. També ho faran els aragonesos, que gaudeixen de jornada de descans aquest dilluns.

Els primers s’enfrontaran al Barça B el dissabte al Mini Estadi, mentre que els segons es veuran les cares amb el Real Oviedo a La Romareda.