Esports
Foto: Tarragona 2018
23 de febrer del 2018
Presentada la imatge del Tarracus que representarà Altafulla en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018
El municipi es convertirà el proper 23 de juny en la seu de la prova de triatló
Altafulla ja coneix la imatge que representarà el municipi aquest estiu en el marc dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. La vila es convertirà el proper 23 de juny en la seu de la prova de triatló, i ja disposa d’un Tarracus engalanat per l’ocasió.

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a ciutat organitzadora el 15 d’octubre de 2011. Des d’aleshores, la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla ha dedicat molts dels seus esforços a tenir-ho tot a punt per a la que havia d’esdevenir la gran cita del 2017. La incapacitat política per alguns i la manca de finançament per uns altres van obligar a ajornar un any l’esdeveniment esportiu més important que ha viscut mai el nostre territori.

Assentada la nova data i a falta de menys de quatre mesos per a la seva celebració, però, els preparatius ja estan pràcticament enllestits. Com a mínim a Altafulla, que va iniciar-se en aquesta modalitat ara fa gairebé set anys i a dia d’avui s’ha convertit en tota una experta en la matèria. L’ascens ha estat progressiu i va assolir el seu punt àlgid el passat estiu amb l’organització de la Copa del Món de Paratriatló i de la Copa d’Europa de Triatló en categoria Elit. Unes proves test que serviran perquè el 23 de juny es converteixi en una data per recordar al municipi.

Altres quinze municipis també seran l’escenari dels Jocs, del 22 de juny a l’1 de juliol, amb l’acolliment de 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representats internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

Una oportunitat única i un projecte de territori que hi deixaran un gran llegat econòmic, esportiu, social i cultural.

Serà Ticketmaster qui s’encarregarà de vendre les entrades per a totes les proves i cerimònies. La previsió és que les localitats es posin a la venda el proper mes de març.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla