Esports
Foto: Real Zaragoza
28 de febrer del 2018
L’altafullenc Alberto Benito fa un balanç molt positiu de la seva trajectòria a la Segona Divisió
El Reus Deportiu li va donar l’oportunitat de fer el salt a la categoria de plata, i aquesta temporada ha fet un nou pas endavant amb un dels històrics del futbol espanyol, el Real Zaragoza
L’altafullenc Alberto Benito ha concedit una entrevista al Real Zaragoza per fer balanç de la seva trajectòria a la Segona Divisió. Fa dues temporades que el lateral dret dels aragonesos milita a la categoria i la valoració que en fa és més que positiva. Va ser el CF Reus Deportiu el que li va donar l’oportunitat de fer el salt a la categoria de plata de la mà de Natxo González, i aquesta temporada, de nou sota les ordres del tècnic basc, ha fet un nou pas endavant amb un dels històrics del futbol espanyol.

Ja hi ha disputat més de 4.000 minuts i se sent cada vegada més còmode. Tot i això, és conscient que “el futbol dóna moltes voltes i demà pots no estar aquí”.

La seva progressió ha estat més que evident des que va fitxar pel conjunt de la capital del Baix Camp. Ara, després d’haver disputat setze partits amb el Real Zaragoza, en destaca “la maduresa del col·lectiu i un grup humà molt bo”.

El Real Zaragoza se situa a hores d’ara 13è a la classificació amb 37 punts, i ve de guanyar per 2 a 1 al Real Oviedo. Benito ha destacat el bon joc de l’equip a principis de temporada, una dinàmica que ara ha recuperat amb els resultats i la fortuna de cara.

El proper compromís el tenen aquest dissabte 3 de març a les 4 de la tarda al camp del Numancia. L’objectiu dels aragonesos és assolir els 50 punts el més aviat possible.
Alberto Benito, futbolista altafullenc
Alberto Benito, futbolista altafullenc
Alberto Benito, futbolista altafullenc
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla