Esports
Foto: UD Torredembarra
28 de febrer del 2018
Àngela Pijuan continuarà com a presidenta de la UD Torredembarra fins el 30 de juny
Cap candidatura s’ha presentat a les eleccions d’aquest diumenge per encapçalar un projecte que passa per moments molt complicats
Les eleccions d’aquest diumenge a la Unió Deportiva Torredembarra han empitjorat encara més la situació de l’entitat. Cap candidatura s’ha presentat a uns comicis que havien d’esdevenir un punt d’inflexió en el futur d’un club que d’aquí quatre anys compleix 100 anys. Però no ha estat així. Ningú vol agafar les regnes d’una entitat que passa, des de fa uns mesos, per moments molt complicats, i haurà de ser l’ara presidenta en funcions, Àngela Pijuan, qui lideri el projecte fins a final de temporada. En una entrevista als micròfons d’Altafulla Ràdio, però, ha reconegut que no pot fer-ho sola, i ha demanat la col·laboració de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament. La resposta per part del consistori és positiva, i conjuntament estan estudiant la manera de sortir d’una situació que Pijuan ha titllat de “molt complicada”.

Segons la presidenta en funcions, la situació econòmica de l’entitat, el gran nombre d’impagaments de les famílies, i unes persones que van decidir tirar endavant el projecte amb ella i que no han donat el resultat que esperava, han marcat la trajectòria del club en aquest darrer any. Com a presidenta, assumeix que “no he tingut la capacitat de formar una junta consistent”.

També ha reconegut la “delicada” situació que travessa el primer equip. Amb el descens a Tercera Catalana pràcticament assegurat, ha insistit que els seus esforços en el que resta de temporada passaran per “no retirar l’equip de la competició i acabar dignament”. Ha lamentat que el primer en abandonar el vaixell va ser Dani Sereno, i que jugadors de la casa en què confiava han marxat a altres equips.

La que encapçalarà el projecte fins a final de temporada ha reconegut que “des que vaig agafar les regnes del club crec fermament que la UDT no té les condicions necessàries per tenir un equip ni a Primera ni a Segona Catalanes”. Ha afegit que “el nostre lloc és a Tercera, i a vegades cal fer un pas enrere per poder-ne fer dos endavant”.

Àngela Pijuan ha assegurat que l’únic que pot garantir a partir del 30 de juny és que “ja no hi seré perquè no tindré forces per continuar”.
Àngela Pijuan, presidenta de la UDT
Àngela Pijuan, presidenta de la UDT
Àngela Pijuan, presidenta de la UDT
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla