05 de març del 2018
El CE Altafulla suma un punt merescut en el temps afegit al camp del Montblanc
El conjunt de Luis Rosado ha fet un canvi d’imatge respecte els últims partits i ha estat capaç d’empatar contra un rival que opta a l’ascens de categoria
El CE Altafulla ha aconseguit esgarrapar un punt de la seva visita al camp del Montblanc. Els altafullencs han tornat a demostrar que són capaços de competir contra els millors equips de la categoria amb una actuació sòlida i molt regular al llarg dels 90 minuts.

En una primera part força igualada, els montblanquins s’han avançat en la recta final. Adrià Romero ha aprofitat un error de la defensa groc-i-negre per batre Òscar Tomàs.

En el segon temps, l’Altafulla ha sortit amb les piles carregades i ha estat millor que el seu rival. Tot i tenir el control del partit, però, li han mancat oportunitats davant la porteria local. Per contra, el Montblanc ha tingut diverses opcions al contraatac per marcar el segon i encarrilar el partit, però s’ha topat amb un Òscar Tomàs pletòric.

La gran actuació del porter, que tornava a la convocatòria després d’haver causat baixa en l’anterior partit, ha permès al conjunt altafullenc seguir viu en l’enfrontament. Finalment, quan la derrota semblava pròxima, Genís Cañas ha aprofitat un rebot per marcar l’1 a 1 definitiu. D’aquesta manera, acaben amb la ratxa de tres derrotes consecutives i miren amb més confiança els propers compromisos.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, ha parlat als micròfons d’aquesta casa i ha dit que “és d’aquells dies que marxes content cap a casa”. El tècnic ha reconegut el bon partit que han realitzat els seus jugadors per aconseguir un empat més que merescut.

Amb aquest empat, l’Altafulla es consolida a la desena posició amb 29 punts. En el següent compromís rebrà l’Alcover, un equip de la zona baixa de la classificació. El partit es disputarà el pròxim dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.