12 de març del 2018
El CFS Altafulla s’imposa al Salou CFS per 3 a 1 i ratifica el seu bon moment
L’equip de José Valero segueix en línia ascendent i encadena quatre jornades imbatut mentre s’apropa a la part alta de la classificació
El CFS Altafulla ha complert els pronòstics i ha guanyat al Salou CFS en el partit corresponent a la 18a jornada de la Divisió d’Honor.

A diferència dels últims partits, l’inici del xoc ha estat força igualat. De fet, el primer gol no ha arribat fins el minut 16. Llavors, Livia Balaguer ha superat la portera visitant i ha fet l’1 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans.

Després del pas pels vestidors, Adriana Pérez ha marcat el segon de les altafullenques per encarrilar el partit. No obstant això, la salouenca Ilenia Caballero ha retallat diferències amb el 2 a 1 quan encara quedaven deu minuts pel final. En la recta final, però, Venus Díaz ha marcat el tercer amb el qual ha completat el marcador situant el 3 a 1 definitiu.

La victòria consolida l’equip de José Valero a la setena posició amb 25 punts i se situa a 1 i 3 punts del FS Mataró i la Penya Esplugues, respectivament. En el següent compromís visitarà la pista del Catgas Energia. El partit es disputarà el pròxim 25 de març al Pavelló Municipal Nou de Santa Coloma.