09 d'abril del 2018
El CE Altafulla cau a l’Arboç en l’estrena de Raul Tudela
Els groc-i-negre deixen escapar un marcador de 0 a 1 i acaben cedint els tres punts en la segona part
El CE Altafulla ha començat l’etapa Raul Tudela amb una derrota al camp de l’Arboç. Tot i fer un bon partit i competir durant els 90 minuts, l’equip no ha pogut trencar la mala dinàmica dels últims mesos i ha acabat perdent, encaixant un gol en els últims minuts.

En el seu primer partit, Tudela ha utilitzat un onze inicial molt semblant al del seu antecessor. L’únic canvi destacat, més enllà dels que calia esperar per l’absència de Marc Vidal, Genís Cañas i Tommy Anguita, ha estat la titularitat d’Antonio Castillo en detriment d’Albert Roca. Amb tot, l’equip titular ha estat format per Óscar Tomàs, Adrià Asencio, Chus Martín, Gerard Colomé, Antonio Montserrat, Jordi Velardiez, Robert Cuñat, Jairo Alexander, Álex Cañas, Guillermo Montserrat i Pol Inglès.

Les grans novetats de la convocatòria han estat Alberto Romeu i Daniel Serrano, que han tornat a l’equip després del canvi d’entrenador.

El canvi d’aires que ha portat la variant a la banqueta li ha canviat la cara a l’equip. Fruit d’això, ha estat capaç d’avançar-se amb un gol de Guillermo Montserrat a la mitja hora de joc.
Els groc-i-negre han mantingut el 0 a 1 fins ben entrada la segona part. De fet, els arbocencs només han pogut igualar el marcador des del punt de penal. El capità José Vila ha estat l’encarregat d’executar el llançament i superar Óscar Tomàs. I quan semblava que el partit es decidiria amb un repartiment de punts, Toni Álvarez ha culminat la remuntada i ha fet el 2 a 1 definitiu.

La derrota fa que l’Altafulla continuï a un sol punt de la setzena posició. L’ensopegada de la Joventut Bisbalenca al camp del Sant Jaume li ha permès evitar acabar la jornada a la plaça de descens compensat. En el següent compromís rebrà la visita de l’Atlètic Valls. El partit es disputarà el pròxim dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.