07 de maig del 2018
El CE Altafulla cau davant la JE Sant Jaume en el temps afegit
L’equip de Raul Tudela torna a realitzar un bon partit però acaba perdent en un partit ple de gols i alternatives
El CE Altafulla i la JE Sant Jaume han protagonitzat un dels grans partits del cap de setmana. Els protagonistes han regalat als espectadors un partit vibrant en el qual s’han vist un total de set gols i un final emocionant. Malauradament, la balança ha caigut del cantó dels del Baix Penedès després que Marc Batet marquès el 4 a 3 definitiu en el descompte.

El duel ha començat força bé pels interessos del conjunt altafullenc. Pol Inglès ha fet el 0 a 1 quan només s’havien disputat tres minuts de joc. D’aquesta manera, el davanter ha posat per davant l’equip de Raul Tudela amb el seu 23è gol de la temporada.

Els groc-i-negres han estat capaços d’administrar el seu avantatge durant tot el primer temps. Quan semblava que marxarien al descans per d’amunt en el marcador, però, Adrià Via ha fet el gol de l’empat.

El cop més dur ha arribat als pocs minuts de començar la segona part, quan Pol Muriana ha capgirat el marcador amb el segon gols dels locals. En un global de cinc minuts, tot el treball del primer temps ha quedat en res. No obstant això, l’equip ha seguit competint i en menys de deu minuts ha aconseguit restaurar les taules. Ho ha fet per mitjà d’un gol olímpic d’Álex Cañas en el 55’.

Després del 2 a 2, ambdós equips han firmat les paus durant quinze minuts de cara a la recta final del partit. El banyerenc Carles Ràfols ha obert la veda amb el tercer gol dels locals en el 71’. Cinc minuts després, Daniel Serrano ha fet el 3 a 3 i ha deixat tot per decidir. Quan semblava que el duel acabaria amb un estèril repartiment de punts, Marc Batet ha fet el quart gol dels locals per tancar el marcador.

La derrota deixa l’Altafulla una posició per sobre de la plaça de descens compensat. La derrota del Banyeres davant el Catllar, però, fa que mantingui els quatre punts d’avantatge quan només queden nou en joc.

La propera jornada serà clau, perquè podria certificar la permanència si guanya al camp del San Salvador i el conjunt banyerenc cau davant el Tancat. El partit es disputarà el pròxim diumenge a tres quarts de 12 del migdia al Camp de Futbol de San Salvador.