Esports
Foto: Penya Ciclista d'Altafulla
04 de juny del 2018
La Penya Ciclista d’Altafulla culmina la Sortida Social 2018 a Monzón
Les rutes en bicicleta de carrera i muntanya i la visita al Castell marquen una jornada marcada per les bones condicions meteorològiques
La Penya Ciclista d’Altafulla ha realitzat aquest dissabte la Sortida Social 2018, una de les cites ineludibles en el seu calendari que cada any celebra el primer cap de setmana de juny. En aquesta ocasió, el lloc escollit ha estat Monzón, a la província de l’Aragó. Fins allà s’han desplaçat una cinquantena de socis, que han estat partícips d’una jornada que ha combinat l’esport amb el lleure.

Com és habitual, l’entitat realitza tres o quatre activitats en aquesta sortida: ruta de muntanya, ruta de carretera, visita cultural i ruta de senderisme. Enguany, però, aquesta darrera no s’ha fet. Així ho ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio un dels seus responsables, Ildefonso Cuesta, qui també ha destacat el bon temps que els ha acompanyat.

Els altafullencs han gaudit de la companyia dels membres de la Penya Ciclista de Monzón, que “van ser molt amables”, com així ha reconegut Ildefonso Cuesta. Després de fer les rutes amb bicicleta, l’expedició ha realitzat la visita al Castell de Monzó i “un dinar social molt divertit” amb el qual ha clos la jornada.

La següent cita en el calendari de la Penya Ciclista és el Campus Altafulla, que tindrà lloc del 25 de juny al 10 d’agost.
Ildefonso Cuesta, membre de la Penya Ciclista d'Altafulla
Ildefonso Cuesta, membre de la Penya Ciclista d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla