28 d'agost del 2018
El CE El Catllar es proclama subcampió de la Copa Catalunya Amateur al caure en la final contra el Girona B
Els del Baix Gaià ja tenen la mirada posada al debut en lliga al camp de la Canonja en el seu retorn a Segona Catalana
El CE El Catllar s’ha proclamat subcampió de la Copa Catalunya Amateur després de caure contra el Girona per 3 a 0 en la gran final que s’ha disputat aquest dissabte a la tarda a Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.

El conjunt catllarenc ha tingut opcions reals d’aconseguir el títol fins a les acaballes del partit, tot i encaixar el primer gol de Miquel Poveda abans del primer quart d’hora. La diferència per la mínima s’ha mantingut fins als últims minuts, quan els gironins han forçat un penal que Aleix Feixas ha convertit en el 2 a 0. Ja en el temps afegit, i amb un Catllar bolcat a l’àrea rival, Ferran López ha completat el marcador amb el tercer gol de la final.

Malgrat la derrota, els del Baix Gaià han fet història arribant tan lluny en una competició que, any rere any, enfronta a tots els campions des de Primera a Quarta Catalana. En el camí fins a la final han superat el FC Joanenc i l’Ampolla de Segona Catalana i el CF Vilanova de Primera.

A partir d’ara, el Catllar ja pensa exclusivament en el campionat de lliga que comença el pròxim cap de setmana. El seu debut serà el diumenge 2 de setembre a les 12 del migdia al camp del CF Canonja.