03 de setembre del 2018
El CE Altafulla debuta amb un empat a dos al camp de la JE Sant Jaume
L’equip de Raul Tudela inicia el curs amb bones sensacions davant d’un dels rivals més potents del grup
El CE Altafulla ha començat el campionat de lliga amb un valuós empat al camp de la JE Sant Jaume en un partit ple d’alternatives i gols, que ha servit perquè ambdós equips deixessin la seva carta de presentació per a la nova temporada.

El conjunt dels Domenys ha estat el primer a colpejar. Ho ha fet ben aviat amb el gol d’una de les noves incorporacions, Adrià Via, quan només s’havien jugat set minuts. El seu domini s’ha allargat fins a l’equador de la primera part. Llavors, l’Altafulla ha despertat i ha creat diverses ocasions de davant la porteria de Carles Roses. En una d’aquestes accions, Genis Cañas ha enviat la pilota al fons de la xarxa per establir l’empat a u amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, els groc-i-negre han seguit monopolitzant la possessió de la pilota. Fruit d’això, han seguit atacant fins que Guillermo Montserrat ha tornat a perforar la porteria visitant fent l’1 a 2.

Després del gol, el Sant Jaume ha fet un pas endavant i l’Altafulla ha començat a patir, sobretot en les accions a pilota aturada on el rival situava molts jugadors dins de l’àrea. De fet, el gol de l’empat ha arribat en una d’aquestes accions després que Marc Riba hagi aprofitat una pilota refusada pel pal.

Guillermo Montserrat, jugador del CE Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que l’equip valora l’empat molt positivament “tenint en compte el camp i el rival”. Ara, però, toca fer-lo bo contra el Torredembarra.

D’altra banda, el davanter també ha explicat la seva satisfacció per haver jugat gairebé tot el partit i haver-se estrenat com a golejador en la primera jornada. La temporada passada li va costar entrar en l’onze inicial i enguany espera tenir més oportunitats per seguir ajudant a l’equip amb més gols.

El 2 a 2 definitiu fa que l’Altafulla acabi la primera jornada en la vuitena posició amb un punt. Cal destacar que el derbi del Baix Penedès entre la Joventut Bisbalenca i el Banyeres ha quedat ajornat al 19 de setembre.

En el següent partit, el CE Altafulla afrontarà el primer derbi de la temporada. Un derbi molt esperat davant la UD Torredembarra, que no es disputa des de fa més d’una dècada. El partit tindrà lloc el pròxim diumenge a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.