03 de setembre del 2018
El Nàstic cau per la mínima contra el Rayo Majadahonda en un partit per oblidar
L’estat físic de diversos jugadors i les escasses solucions que ha aportat Gordillo des de la banqueta han mostrat han perjudicat un equip sense idees ni respostes
El Nàstic de Tarragona ha perdut per la mínima contra el Rayo Majadahonda i suma la segona derrota de la temporada. El gol de Nico a falta d’un quart d’hora pel final ha ajusticiat a un equip perdut, sense resposta i que ha acabat amb deu jugadors per l’expulsió del debutant Cadamuro.

Els grana no han mostrat en cap moment l’alegria que sí que van demostrar en el primer partit contra el Tenerife. En aquesta ocasió han estat més conservadors davant un rival ben estructurat en un 3-5-2 que li ha permès tenir la possessió de la pilota durant els 90 minuts.

Això també li ha permès mantenir els locals lluny de l’àrea de Basilio i crear molts problemes a un Bernabé Barragán que ha salvat la golejada. El porter ha fet cinc intervencions de mèrit per mantenir viu a l’equip fins al final.

En l’inici de la segona part, i amb el 0 a 0 en el marcador, Fali ha substituït Javi Márquez per problemes físics. L’equip ha guanyat agressivitat, però seguia sense ser capaç de connectat amb la davantera.

En una de les poques aproximacions a l’àrea visitant, Tete Morente ha estat derrocat dins de l’àrea, però l’àrbitre ha deixat seguir el joc. En l’acció següent, Cadamuro ha tallat el contraatac del Rayo i ha vist la segona targeta groga.

Amb deu jugadors, el Nàstic ha intentat tirar d’orgull per, com a mínim, sumar un punt. Malauradament, el físic ha començat a pesar en diversos jugadors com Fali i Josua Mejías. El veneçolà, tot i ser el millor del partit, ha estat qui ha regalat la pilota en l’acció del gol de Nico, que ha acabat decidint el partit.

La derrota fa que l’equip de Gordillo acabi la jornada penúltim amb un punt, només per davant del Córdoba. El següent compromís serà aquest divendres contra Las Palmas, a partir de les 8 de la tarda a l’Estadi de Gran Canària.