Esports
26 de febrer del 2015
La lesió de Valentín i les sancions de Campos i Molina obligaran a fer canvis en l’onze inicial
Pol Bueso tornarà a ser titular per les baixes i faria parella central amb el també esquerrà Pablo Marí
L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, té un trenca closques damunt la taula per fer l’onze inicial que ha de rebre el Lleida diumenge al Nou Estadi. El principal problema està al lateral dret perquè està lesionat Gerard Valentín i sancionats Xisco Campos i Molina, que són els jugadors que poden ocupar aquesta posició.

El relleu lògic seria Víctor Bertomeu, el jugador de la Pobla que porta unes setmanes entrenant amb el primer equip i juga en aquesta posició al filial. Seria el debut com a titular del jugador que va tenir uns minuts fa unes setmanes al camp de l’Hèrcules.
Altres opcions ja més improvisades serien situar a Manolo Martínez, Mossa canviant-lo de banda o, fins i tot, jugar amb tres defenses que seria l’aposta arriscada.
Tot apunta que Pol Bueso tornarà a ser titular per les baixes i faria parella central amb Pablo Marí, dos jugadors esquerrans.

El Nàstic ha tornat aquest dimecres als entrenaments amb la bona notícia de la recuperació de Xisco Muñoz. Tot i que la plantilla és conscient de la importància del partit contra el Lleida creuen que, passi el que passi, no serà definitiu per assolir el primer lloc de la classificació.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla