Esports
Foto: Barcelona Atletisme
18 de setembre del 2018
Maria José Carabante es proclama campiona del món Màster W50 en els relleus 4x400
L’altafullenca realitza un final espectacular per ser la primera a travessar la línia de meta mentre que Antònia Royo acaba vuitena en la prova dels 2.000 obstacles
L’atletisme altafullenc torna a estar d’enhorabona. En aquesta ocasió per celebrar una de les fites més importants de la temporada, la medalla d’or que Maria José Carabante ha aconseguit amb la Selecció Espanyola en la modalitat de relleus 4x400 de la categoria Màster W50 en el Campionat del Món que s’ha disputat a Málaga.

L’altafullenca ha participat en la prova amb Arancha Barroeta, Maria del Carmen Pérez i Esther Colas. Les tres també han realitzat una gran actuació abans que agafés el testimoni per recórrer els últims 100 metres.

L’australiana Julie Brims ha estat la seva màxima rival per aconseguir la medalla d’or, però en l’última recta, Carabante ha tret les forces necessàries per superar-la i ser la primera a travessar la línia de meta. L’actuació global de l’equip ha clos amb un temps de 4 minuts, 19 segons i 51 mil•lèsimes.

D’aquesta manera, la integrant dels Atletes d’Altafulla completa un 2018 rodó. Anteriorment al Campionat del Món s’havia proclamat campiona en la VI Copa d’Espanya de Clubs Màster en la modalitat de relleus 4x200; campiona en el Campionat d’Espanya en pista coberta en els 400 metres; subcampiona d’Europa en els 800 metres; i novament Campiona d’Espanya a l’aire lliure en la modalitat dels 800 metres.

A Màlaga, Carabante també ha participat en els 400 metres individuals. Malauradament, només ha pogut obtenir una quarta plaça per culpa d’uns problemes físics que li han impedit lluitar per les medalles.

D’altra banda, Antònia Royo també ha format part de la delegació espanyola que ha competit al municipi de la Costa del Sol. En el seu cas ho ha fet en la modalitat dels 2.000 obstacles de la categoria W50, una prova en la qual no havia participat mai. Fruit d’això, l’altafullenca ha quedat vuitena amb un temps de 9 minuts, 19 segons i 10 mil•lèsimes.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es