Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
18 de setembre del 2018
Els Atletes d’Altafulla aconsegueixen quatre podis en el Triatló Cross de la Pineda
La participació en aquesta prova és una mostra més de la voluntat que té l’entitat per donar continuïtat al Triatló després de la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018
Els Atletes d’Altafulla han participat en el Triatló Cross de la Pineda que s’ha disputat aquest diumenge a Vila-seca. Els resultats obtinguts han estat francament positius amb un total de quatre podis.

Marta Camps ha estat segona absoluta; Elena Rodríguez segona a la categoria veterà; Francisco Javier Herencia, tercera a la categoria veterà 1; i Guillermo Alonso, tercer a la categoria veterà 2. Jordi Ribé i Pedro Hidalgo han estat els altres dos integrants dels Atletes que han participat en la prova.

La mateixa Marta Camps ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio que l’experiència ha estat molt positiva. El fet de no haver participat mai en un triatló no ha estat cap impediment perquè ella i la resta d’atletes poguessin divertir-se.

El triatló és un esport especial a Altafulla després d’haver estat la seu de la competició en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i d’haver organitzat diferents Campionats d’Europa i del Món. Per això, des dels Atletes d’Altafulla pretenen donar-li una continuïtat donant suport a iniciatives com aquesta.

La participació en el Triatló Cross de la Pineda és un petit pas perquè els Atletes d’Altafulla vagin donant forma a la secció del triatló. Tot i que són novells pel que fa a la competició, la seva experiència organitzant triatlons i l’aposta per la Mini-Triatló és un punt de partida per créixer en el futur.
Marta Camps, atleta d'Altafulla
Marta Camps, atleta d'Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es