Esports
Foto: CB Baix Gaià.
19 de setembre del 2018
El CB Baix Gaià escalfa motors de cara a la primera temporada del projecte
El nou projecte del CB Altafulla i el BC Torredembarra ha aconseguit retenir els seus jugadors i recuperar molts que ja havien defensat la samarreta d’ambdues entitats
El CB Baix Gaià està a punt d’iniciar el seu recorregut en la qual serà la seva primera temporada esportiva després que el CB Altafulla i el BC Torredembarra decidissin unir sinèrgies per crear una nova marca amb la qual el territori es pogués sentir identificat.

Cal recordar que l’aliança entre les dues entitats no és una fusió definitiva. Els dos clubs es mantenen de forma paral•lela, tot i que els equips federats competiran sota el mateix nom. Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla ho ha definit com “un projecte comú amb el treball de dues entitats”.

Assumpta Tomàs també ha destacat que enguany “hem inscrit més equips dels que pensàvem perquè hem arrossegat molta canalla”. Molts d’aquests jugadors nous, però, són jugadors que ja havien defensat la samarreta d’ambdós clubs i que han tornat a casa gràcies a aquesta nova aventura.

Seguint aquesta línia, Assumpta Tomàs ha reconegut que els fa molta il•lusió recuperar a aquests jugadors. “Una de les prioritats d’aquest projecte era que els nostres jugadors no marxessin fora perquè aquí no trobaven el que buscaven”. Tanmateix, assegura que no comptaven en recuperar els jugadors que ja havien passat pels dos clubs, la qual cosa “ha estat una sorpresa agradable”.

Per motius d’organització, el CB Altafulla s’encarrega dels equips femenins mentre que el BC Torredembarra fa el mateix amb els masculins. Això, però, no vol dir que uns entrenin estrictament a Altafulla i els altres a Torredembarra. Tots faran ús del Pavelló Municipal d’Altafulla, el Pavelló Sant Jordi i el Pavelló dels Caus.

Els equips del CB Baix Gaià iniciaran la temporada el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, tot i que alguns començaran el 22 i 23 perquè la seva lliga té més equips. Amb tot, la temporada promet ser il•lusionant per al projecte comú que el CB Altafulla i el BC Torredembarra han iniciat perquè el bàsquet creixi al territori.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es