Esports
Foto: Valentín Castaño.
19 de setembre del 2018
El CFS Torredembarra afronta amb il•lusió el debut a Tercera Divisió Nacional
Els torrencs enceten davant el Martorell Sala 5 l’inici d’una temporada on la permanència és l’objectiu prioritari
El CFS Torredembarra inicia aquest dissabte la seva aventura a Tercera Divisió Nacional. Il•lusió és la paraula per definir l’estat emocional en el qual es troben tots els estaments de l’entitat abans d’escriure una pàgina més en la seva curta però exitosa història.

Els torrencs debutaran contra el Martorell Sala 5, un dels equips més forts del campionat. La temporada passada va finalitzar tercer amb 51 punts i va ser un dels candidats a l’ascens, tot i que la Penya Esplugues i el Futsal Lleida van ser més regulars en la recta final i van pujar de categoria.

Jeroni Rañé, president i jugador del CFS Torredembarra ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio que l’equip “debuta contra una roca dura”. El Martorell és un rival molt difícil, que ha jugat en divisions altes i que fins i tot va estar a punt de jugar a Primera Divisió.

El conjunt del Baix Llobregat manté el bloc de la temporada passada. En aquest sentit, cal destacar la quota de gol dels seus jugadors més perillosos. En el curs anterior, Youssef Abraoui va ser el màxim golejador de l’equip amb 28 gols. Sergio González i Sergi Areny van anotar 17 i 16 respectivament, i seran dos jugadors a tenir en compte pels del Baix Gaià. Per contra, el Martorell ha perdut a Guillermo López, autor de 21 gols.

Per la seva part, el Torredembarra també manté bona part de l’equip que va assolir l’ascens amb jugadors com Abel Casanovas, José Manuel Arias, Jeroni Rañé i Adrián Frutos. No obstant això, també ha incorporat molts jugadors per afrontar amb les màximes garanties possibles el repte de la permanència.

La banqueta també presenta novetats respecte al curs anterior. Jordi Tuset arriba del Salou de Nacional B per aportar la seva experiència i fer que l’adaptació d’un debutant com el Torredembarra sigui molt ràpida. Jeroni Rañé ha reconegut que tots aquests canvis són una dificultat afegida, però tot i així, l’equip afronta la nova temporada amb molta il•lusió.

El partit es disputarà aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra.
Jeroni Rañé, president del CFS Torredembarra
Jeroni Rañé president CFS Torredembarra.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es