Esports
Foto: CM Altafulla
20 de setembre del 2018
El Club Marítim Altafulla segueix apropant-se al poble amb una oferta per fer kayak i paddle surf per 5 euros
Les activitats es poden fer de dijous a diumenge i els interessats només han d’acreditar que resideixen al municipi ensenyant el seu DNI a les instal•lacions del club
Els responsables del Club Marítim Altafulla continuen apostant per apropar l’entitat als vilatans i vilatanes del municipi. Des que van agafar les seves regnes, aquest ha estat un dels objectius centrals del seu projecte. Per això, i aprofitant la bona temperatura del mar, ara realitzen una oferta de lloguer de kayak i paddle surf per un preu de cinc euros.

La proposta està dirigida per a totes les persones que visquin a Altafulla i s’allargarà fins al pròxim 31 d’octubre, com així ha explicat el president del club, Roger Olivet.

La iniciativa també està relacionada amb les classes de vela, kayak i paddle surf que el Club Marítim Altafulla ofereix als nens de les escoles del municipi durant la tardor, “perquè potser també els agradaria compartir aquest moment amb els seus pares”, explica Olivet.

Tots aquells que estiguin interessats a practicar kayak i paddle surf per cinc euros només han d’acreditar que resideixen a Altafulla ensenyant el seu DNI. L’horari per realitzar aquestes activitats és de dijous a diumenge des de les 9 del matí fins a les 3 del migdia.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla