Esports
23 d'octubre del 2014
La torxa dels Jocs Special Olympics 2014 arriba a Tarragona
A banda dels voluntaris de Tarragona 2017, la flama olímpica també serà acompanyada per diversos esportistes de clubs esportius de la ciutat
La ciutat de Tarragona acull aquest divendres una de les parades del recorregut de la torxa dels Special Olympics 2014, que enguany se celebraran a Calella del 30 d’octubre al 2 de novembre. La marxa de la torxa a la ciutat, que començarà a les 19 hores des de l’amfiteatre romà, està organitzada pels Special Olympics Catalunya, el Club Esportiu SOLC, l’Associació Catalana d’Esport i Lleure i compta amb la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Una trentena de voluntaris dels Jocs acompanyaran els diferents rellevistes al llarg del recorregut juntament amb esportistes de 39 clubs de la ciutat.

Està previst que la torxa arribi a l’Ajuntament al voltant de les 19.30 hores, moment en que es farà la rebuda dels esportistes portadors de la torxa, l’encesa del peveter amb la flama olímpica i la lectura del jurament dels Jocs Special Olympics. També es farà una fotografia de grup commemorativa.

A banda dels voluntaris de Tarragona 2017, la flama olímpica també serà acompanyada per diversos esportistes de clubs esportius de la ciutat: Karate Club Shuto, Club Tau, seccions d’atletisme, futbol i patinatge del Club Gimnàstic de Tarragona, Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, Runners Tarragona, Tennis Park, Tarragona Fondistes, Club Nàutic de Tarragona, Club Atletisme Tarragona, Run Speed Tarraco, Club Karate Musoken, C.J. El Pallaresos i CENatagona.

D’altra banda, els esportistes amb discapacitat intel·lectual que seran rellevistes de la torxa pertanyen als clubs Àngel Aspasa (Amposta), Club Ziga-zaga (Valls), Taller Estela (Tarragona) i Club Esportiu Solc (Tarragona).
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es