Esports
Reus Imperials
20 de setembre del 2018
Els Lizards celebren amb èxit el II Beach Flag de Torredembarra
Els responsables decidiran en els pròxims dies si s’inscriuen a la competició que començarà al novembre o si s’esperen a la que es disputarà a partir del mes de març
El II Beach Flag de Torredembarra va ser tot un èxit. Els Lizards, que són els impulsors d’aquest esport al municipi torrenc, van organitzar una jornada molt satisfactòria “tant pels resultats de l’organització del torneig com pel resultat esportiu que van aconseguir”, explica el president de l’entitat, Lluís Pérez.

Enguany, el torneig va acollir un total de dotze equips, quatre més a diferència de la primera edició. Fruit d’això, el nivell competitiu i les exigències eren major. Tot i això, i l’escassa experiència respecte als altres clubs, els Lizards van aconseguir una meritòria cinquena posició. Més enllà del resultat final, els responsables ja pensen en la pròxima edició.

Els Mollet Panthers van ser l’equip que es va proclamar campió de la segona edició del Beach Flag, per davant dels Iromans Vinaròs i els Barcelona Pagesos. Per darrere, els Vilafranca Eagles van ser quarts, els Torredembarra Lizards cinquens i els Granollers Fènix sisens. La resta de participants van ser els dos equips dels Reus Imperials, els Badalona Dracs, els Barberà Rookies i un segon equip dels Iromans i els Pagesos.

L’objectiu principal del Beach Flag Torredembarra és que els Lizards es donin a conèixer entre els altres equips de Catalunya i Espanya, però també dins del municipi torrenc. En aquest sentit, Lluís Pérez ha reconegut que moltes de les persones que passejaven pel passeig “es van apropar per interessar-se pel que estàvem fent”.

Pel que fa a la participació en el campionat de lliga, els Lizards estan valorant si s’inscriuen a la primera competició que comença al novembre o a la segona que ho farà el mes de març. L’equip té moltes ganes de competir, però fer-ho a partir del 2019 els permetria preparar-se millor i assentar la seva base.

Per sumar més participants en el projecte, els responsables de l’entitat realitzaran una visita a l’Institut d’Altafulla i els dos Instituts de Torredembarra.
Lluís Pérez, president del Torredembarra Lizards
Lluís Pérez, president del Torredembarra Lizards
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es