01 d'octubre del 2018
El CE Altafulla sap patir i guanya per la mínima a l’Alcover
L’equip de Raul Tudela encadena tres victòries al Joan Pijuan i assalta la quarta posició en un notable inici de temporada
El CE Altafulla ha guanyat per la mínima a l’Alcover en el segon dels dos partits consecutius que havia de jugar a casa. El solitari gol d’Antonio Montserrat ha estat suficient per derrotar a un rival que ha decebut pel seu joc directe i la seva feblesa defensiva, tot i que ha fet patir els locals en els últims minuts.

El conjunt groc-i-negre ha assumit el protagonisme del partit des del xiulet inicial. Els visitants no han sigut cap obstacle per apoderar-se de la possessió de la pilota, perquè el seu plantejament s’ha basat a jugar al contraatac. Fruit d’això, els locals han pogut aproximar-se a l’àrea contrària en moltes ocasions, les mateixes en les quals els hi ha mancat encert. Guillermo Montserrat i Álex Cañas, en dues ocasions, han estat els autors de les jugades més perilloses de la primera part.

Per contra, l’Alcover ha disposat d’una gran ocasió per estrenar el marcador, però Òscar Tomàs ha salvat un u contra u davant Eduard Feliu.

En l’inici de la segona part, els de l’Alt Camp han fet un pas endavant i han pressionat més amunt perquè l'Altafulla no pogués jugar amb tanta llibertat. Òscar Tomàs ha hagut de tornar a aparèixer per salvar el 0 a 1 abans que Antonio Montserrat hagi inaugurat el marcador.

L’altafullenc ha aprofitat un refús de David Roig dins de l’àrea, després de negar-li el gol a Álex Cañas, i ha enviat la pilota al fons de la xarxa per fer justícia al que s’estava veient en el terreny de joc.

En la jugada següent al primer gol, l’Altafulla ha pogut sentenciar amb un remat del mateix Álex Cañas que s’ha estavellat contra el travesser. Després, Pol Inglès, que ha tornat a sortir des de la banqueta ha gaudit d’una doble ocasió per fer el segon, però tampoc ha estat encertat.

El fet de no encarrilar el partit ha permès que l’Alcover hagi tingut opcions de puntuar fins al final, la qual cosa ha fet recular a un Altafulla que ha sabut patir per ratificar la tercera victòria de la temporada. A més, ho ha fet deixant la porteria a zero per segona jornada seguida, la qual cosa no succeïa des del curs 2016-17.

D’aquesta manera, el conjunt de Raul Tudela suma un total de deu punts i acaba la jornada en la quarta posició, a dos del Roda de Barà i a cinc del Montblanc. El tècnic ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio que ha estat una victòria merescuda i ha destacat la dinàmica positiva que està tenint l’equip al Joan Pijuan.

Pel que fa a la situació classificatòria, Tudela ha dit que “quan acabi la primera volta veurem quin és l’objectiu real de l’equip”. Ara, però, només pensa en el següent partit al camp de Calafell i en què la plantilla encara té marge de millora.

El partit contra el Calafell, corresponent a la sisena jornada de lliga, es jugarà el pròxim dissabte 6 d’octubre a l’Estadi Municipal Juan Ríos.