Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
04 d'octubre del 2018
Dos equips del CE Rítmica Torredembarra competiran al Campionat d’Espanya Base
El pròxim compromís de l’entitat és la Copa Catalana Nivell IV que disputaran l’equip Benjamí i Infantil el pròxim 14 d’octubre a Manresa
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra està d’enhorabona. Dos dels seus equips, l’Aleví i l’Infantil, van classificar-se per al Campionat d’Espanya Base després de realitzar una gran actuació al Campionat de Catalunya Base de Conjunts que va tenir lloc el dissabte passat al Pavelló del Gimnàstic de Tarragona.

L’equip Aleví, format per les altafullenques Nahia Adell, Jana Oulad i Gara Vellvé, acompanyades de les vendrellenques Melany Gómez i Alba Duran, van pujar al segon esgraó del podi.

Per la seva part, el conjunt Infantil, format per les torrenques Berta Gutiérrez i Isabel González, i les vendrellenques Marina Iglesias, Carla Larena i Alba Nin, va aconseguir l’accés el Campionat Estatal obtenint la quarta plaça de la seva categoria.

La fita té més mèrit tenint en compte que aquesta era la primera vegada que l’entitat participava en el campionat. Els dos equips estan entrenant per la directora tècnica del club, Susana Dalmau, i la llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport, Daniela Monsalvo. Les dues seran les encarregades de preparar-los de cara al Campionat Nacional que se celebrarà a Múrcia el pròxim mes de novembre.

Sonia Belmonte, responsable del CE Rítmica Torredembarra, ha explicat als micròfons de Baix Gaià Esports, que des del club “estem molt contents i les nenes estan encantades, treballant moltíssim pel Campionat d’Espanya”. Tanmateix, ha remarcat el treball que els dos equips porten fent des del mes de maig.

De cara a la cita estatal, Belmonte ha reconegut que “l’objectiu és fer un bon paper i que les nenes i les entrenadores acabin contentes de la feina feta”. Cal destacar que un campionat com aquest poden haver entre 60 o 80 equips participants, la qual cosa fa que pujar al podi sigui molt complicat.

El Pavelló del Club Gimnàstic també va acollir el Campionat de Catalunya Copa Base Individual, on van competir Ivett Garriga, Claudia Merí i Berta Pan. Malauradament, cap d’elles va aconseguir classificar-se pel Campionat d’Espanya.

La pròxima cita en el calendari del CE Rítmica Torredembarra és la Copa Catalana Nivell IV que es disputarà el diumenge 14 d’octubre a Manresa. L’equip Infantil i Benjamí competiran en tres fases amb l’objectiu d’aconseguir un lloc en la final entre els vuit millors equips de Catalunya.
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Sonia Belmonte, gimnasta del Club Rítmica Torredembarra
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla