26 de novembre del 2018
El Nàstic millora però només suma un punt davant l’Almeria al Nou Estadi
Imanol Garcia i Ramiro Guerra han debutat amb la samarreta grana i han deixat sensacions molt positives de cara a les pròximes jornades
El Nàstic de Tarragona ha sumat un punt davant l’Almería en el partit que s’ha disputat aquest dissabte al Nou Estadi. Els grana s’ha avançat ben aviat, però el conjunt andalús ha capgirat el marcador en dues accions a pilota aturada. Manu Barreiro ha aparegut en el segon temps per marcar el 2 a 2 i fer somiar amb una remuntada que finalment no s’ha produït.

Imanol Garcia ha estat un dels noms propis del partit. Primer perquè ha fet el seu debut oficial amb el Nàstic quatre dies després de la seva arribada a Tarragona, i segon perquè ha estat l’autor de l’1 a 0 en el minut dos.

El gol tan matiner i els més de 8.000 espectadors que han acudit al coliseu grana han produït un efecte molt positiu en l’equip, que ha perdonat tres ocasions de gol per fer el segon i encarrilar el partit.

La manca d’encert ha permès que l’Almería continués dins del partit, fins que en el 38 ha aconseguit el gol de l’empat en un servei de cantonada que ha culminat Owona. L’exjugador de l’Oviedo ha estat l’autor del segon gol dels andalusos cinc minuts després, rematant amb el cap la pilota en un lliure directe executat per Juan Carlos Real. Les accions a pilota aturada són un dels grans mals del Nàstic, i davant l’Almería ha tornat a quedar demostrat.

En la segona part, l’equip de Fran Fernández ha tingut diverses ocasions per marcar l’1 a 3, però no les ha aprofitat i ho ha acabat pagant. David Rocha ha servit un lliure directe lateral i Manu Barreiro ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un remat espectacular en el segon pal.

Amb poc més de mitja hora pel final, el Nàstic ha cercat el gol de la victòria però s’ha topat amb un Almería molt seriós i que ha sabut defensar l’empat. El visitant Juan Carlos Real ha estat expulsat en el 88’, però el temps restant ha estat insuficient pel conjunt d’Enrique Martín.

L’empat manté el Nàstic com el fanalet vermell de LaLiga123 amb 10 punts. En la següent jornada s’enfrontarà al Numancia en el partit que es disputarà el pròxim diumenge a les 6 de la tarda al Nuevo Los Pajaritos de Sòria.