Esports
Foto: Atlètic Roda de Berà
16 de gener del 2019
El Roda de Barà és l’equip més golejador del Baix Gaià seguit del Catllar
Els dos equips del territori superen les xifres de tots els representants catalans de les categories superiors
L’Atlètic Roda de Barà ha finalitzat la primera volta del Grup 3 de Tercera Catalana amb una importantíssima victòria contra l’Atlètic Valls que li permet escapar-se al capdavant de la classificació. Els rodencs, a més, són l’equip que més gols ha marcat del Baix Gaià amb 51 gols en 17 partits. El CE El Catllar, que està fent una magnífica temporada al Grup 6 de Segona Catalana, el segueix de ben a prop amb 49 gols en el mateix nombre de partits.

La dada més significativa de tot plegat és que amb aquestes xifres superen la mitjana de gols de tots els representants catalans de Segona i Primera Catalana, Tercera Divisió, Segona Divisió B, Segona i Primera Divisió. Per tant, passen per davant dels equips professionals del territori català com el Nàstic, el Girona, l’Espanyol i el Barça.

El FC Barcelona de Messi, Luis Suárez i companyia, ha anotat 53 gols, però ho ha fet en 19 partits. Per tant, la seva mitjana és de 2,7 gols per partit mentre que la del Roda de Barà és de 3 i la del Catllar de 2,8.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, s’ha mostrat molt content respecte als registres golejadors del seu equip “perquè treballem per això”. El tècnic, però, remarca que els resultats i el treball fet fins ara és fruit de tots els jugadors, la qual cosa “significa que estem endollats i la gent quan ve al camp s’ho passa bé”.

Cal remarcar, però, que cap dels dos són els que més gols han marcat pel que fa al territori català. Aquest privilegi és per l’Ametlla Associació Esportiva del Grup 5 de Quarta Catalana, que ha marcat 62 gols en quinze partits i té una mitjana de 4,1.

El segon lloc del podi l’ocupa l’Atlètic Vilanova i la Geltrú del Grup 10 de Quarta Catalana. Els de la capital del Garraf han marcat 67 gols en disset partits i tenen una mitjana de 3,9. Mentre que el CF Albages del Grup 21 de la mateixa categoria és el tercer amb 60 gols en disset partits i una mitjana de 3,5.

Pel que fa als jugadors, el màxim golejador és Nicolas Ortega, davanter del CF Sant Miquel Fluvià del Grup 30 de Quarta Catalana, amb 31 gols. El segueixen Alberto Jiménez de l’Empuriabrava del Grup 15 de Tercera, amb 26 gols, i Mustapha Amghar, davanter del CD Borges del Camp del Grup 2 de Tercera, amb 26 gols.
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla