28 de gener del 2019
El Sènior Femení cedeix davant l’Atlètic Valls en la segona part (6-2)
Les altafullenques realitzen una gran primera part davant un rival d’altura però no és suficient per sumar els tres punts
El Sènior Femení del CE Altafulla ha perdut aquest diumenge en la seva visita a l’Atlètic Valls per 6 gols a 2. Les altafullenques han realitzat una bona primera part, però el físic els ha passat factura en la segona part a causa de la manca de jugadores en la banqueta.

El partit ha començat de la pitjor manera pels seus interessos. La vallenca Andrea Sancho ha aprofitat la manca d’entesa entre Carla Recasens i Elsa Gutiérrez per fer l’1 a 0. Les dues, però, s’han refet i han aïllat el perill de la seva porteria en la resta de la primera part.

La salomonenca Xènia Peris ha fet l’empat poc abans d’arribar al primer quart d’hora després de recuperar la pilota prop de l’àrea local. El Valls ha tingut diverses ocasions per marcar el segon, però no ha estat fins al tram final quan han aconseguit el 2 a 1 per mitjà de Nora Viudez després d’una gran jugada col·lectiva.

En el segon temps, el físic ha afectat el rendiment de l’Altafulla. Chus Martín i Marc Pérez només tenien dues jugadores a la banqueta, mentre que l’equip local tenia fins a cinc jugadores de relleu. Tot plegat ha fet que la defensa groc-i-negre reduís les seves prestacions i facilités la feina perquè Cristina Arroyo marques dos gols en el 55’ i 57’.

Deu minuts després, Andrea Sancho ha fet el 5 a 2 amb el qual encarrilava el partit. Tot i això, l’Altafulla no s’ha ensorrat i ha cercat un gol que li fes entrar de nou en el partit.

Carla Recasens ha recollit els fruits del seu esforç amb un gran gol des de la banda dreta que ha sorprès la portera local. Malauradament, el Valls ha contestat en la següent jugada amb la diana de Paula Segalà, que ha clos el marcador amb el 6 a 2 definitiu.

La derrota deixa l’Altafulla on estava abans de l’inici de la jornada, desè amb 6 punts. El següent cap de setmana rep la visita de l’últim classificat, el Cunit, en un partit on la victòria és obligatòria per refer-se de les dues últimes ensopegades.