04 de febrer del 2019
El Roda de Barà dona un cop sobre la taula amb un set en blanc davant l’Arboç
El conjunt de Dani Sereno firma un partit brillant i segueix líder en solitari; la Riera deixa escapar un 2 a 0 davant el Valls i acaba sumant un punt
L’Atlètic Roda de Barà posa la directa cap a Segona Catalana. Ni les múltiples baixes ni el bon moment de forma del seu rival, el CF L’Arboç, van suposar cap obstacle per donar un cop sobre la taula i enviar un missatge als seus perseguidors. Un missatge clar i contundent reflectit en el 6 a 0 que lluïa el marcador al final dels 90 minuts.

El partit, que s’esperava més igualat del que acabaria sent, va quedar decidit en el primer temps. Bilal Charaka va inaugurar la tarda en el minut 11 amb l’1 a 0, i poc després seria el visitant Ismail El Far qui faria el segon amb un gol en pròpia porteria. Miguel Ángel Contreras, en el 34’, va marcar el tercer amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, Guillem Bartolomé va acabar amb les esperances visitants amb el quart gol dels rodencs. Javier Fañanas en el 64’ i Alberto Cuenca en el 71’ van completar el marcador final de 6 a 0. El líder va donar un cop d’autoritat per arribar als 49 punts i deixar l’Arboç a deu del lideratge. Per contra, el Montblanc és l’únic que aguanta el seu ritme tot i que la diferència entre un i l’altre és de set unitats.

Per la seva part, la Riera va deixar escapar una gran oportunitat de batre l’Atlètic Valls. Els d’Iñaki Pérez van marxar al descans amb un marcador de 2 a 0 després que Arturo Morales, de penal, i Rubén González superessin el porter Víctor Arroyo.

En el segon temps, però, els vallencs van mostrar perquè són un dels millors equips de la categoria i van igualar el resultat. Primer amb un gol de Ramon Moya en el 51’ i després amb un altre gol de Ramon Giró en el 74’.

L’empat permet el conjunt rierenc situar-se a un punt de la sisena i setena posició que ocupen l’Altafulla i el Llorenç, respectivament. En la següent jornada, visita el camp d’un Segur que va caure a Banyeres mentre que el Roda de Barà juga al feu del Sant Jaume.