11 de febrer del 2019
L’Infantil de Primera s’imposa al Riudoms 0 a 3 i assaboreix el triomf dotze jornades després
Els gols de Gael González, Carlos Navas i Ayoub El Allaoui fa que l’equip de Dani García fortifiqui la catorzena tot i que la permanència està molt difícil
L’Infantil A del CE Altafulla va reconciliar-se amb el triomf dotze jornades després a costa del Riudoms, un altre dels equips implicats en la zona de descens juntament amb el Tancat. D’aquesta manera, els altafullencs posen terra de per mig per mantenir la 14a i avant penúltima posició.

Pel que fa al partit, l’equip de Dani García va encarrilar el partit en el tram final de la primera part i en l’inici de la segona. Gael González i Carlos Navas van marcar dos gols pràcticament seguits en el 32’ i 33’, respectivament. El cop definitiu, però, el va atestar Ayoub El Allaoui en el 42’.

Dani García, entrenador de l’Infantil A, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que l’equip està molt content per haver trencat aquesta ratxa tan llarga sense guanyar. Tanmateix, explica que la permanència a la categoria és molt difícil perquè poden baixar fins a cinc equips.

D’altra banda, el Juvenil va caure 4 a 1 al camp de la Salle Tarragona. Els de Mohamed Amhadar van pagar molt car el mal inici de partit que van fer, encaixant dos gols abans d’arribar al primer quart d’hora. Àlex Blanco va escurçar el marcador en el 32’, però el local Arnau Acosta va posar terra de per mig tot just abans d’arribar al descans. A la represa, Bryan va fer el que seria el 4 a 1 definitiu.

Els tarragonins van quedar-se amb un jugador menys en el 78’ per l’expulsió de Víctor López. Els altafullencs, però, no van aprofitar aquesta circumstància per maquillar el marcador i guanyar el golaverage, tot i que no tindrà cap incidència rellevant.

L’Altafulla acaba la jornada avant penúltim amb 12 punts, mentre que el Montblanc li retalla tres unitats després de guanyar el seu compromís. La diferència entre tots dos equips és precisament de 3 punts.