Esports
Foto: Altafulla Ràdio
14 de maig del 2019
Les abelles del CE Altafulla enceten aquest dimarts l’aventura a la Copa Tarragona davant l’Atlètic Valls
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez necessita debutar amb un bon resultat per aspirar al primer lloc del grup i l’accés a la final de la competició
L’equip femení del CE Altafulla engega aquest dimarts, a tres quarts de 9 del vespre, la seva participació en la Copa Tarragona, el torneig que complementa el campionat de lliga Femení 7 TGN perquè els equips puguin allargar la seva temporada fins al juny. El primer obstacle de les altafullenques és l’Atlètic Valls.

Les vallenques han quedat sisenes en la lliga amb 42 punts per davant de l’Atlètic Bellvei, el Constantí, l’Altafulla i la Selva del Camp. Per tant, són les rivals a batre en el Grup 2 sense cap mena de dubte. Les abelles han perdut els dos partits contra elles, 5 a 3 al Joan Pijuan i 6 a 2 al CEM El Fornàs, el mateix escenari del partit d’aquest dimarts.

Cal destacar, però, que en aquest darrer compromís l’Altafulla tenia moltíssimes baixes i només va desplaçar-se amb nou jugadores. Per contra, en el primer duel sí que tenien més efectius i van competir millor, com així indica el resultat final. En aquesta ocasió, el repte serà competir al màxim amb una convocatòria idèntica a la primera amb algun canvi de cromos.

L’entrenador, Marc Pérez, destaca la il·lusió de l’equip per començar la Copa amb un bon resultat que li permeti somiar amb coses importants després d’una temporada difícil en la lliga. Tot i les baixes, està convençut que les jugadores que saltin al terreny de joc competiran de tu a tu contra el Valls.

Les altafullenques han de vigilar amb Andrea Sancho, la tercera màxima golejadora de la lliga amb 42 gols. Cristina Sánchez la segueix amb 37, mentre que la tercera, Paula Segalà, presenta xifres més terrenals amb 11 dianes.

Si l’equip de Chus Martin i Marc Pérez vol optar al primer lloc del grup, i per tant, disputar la final contra el millor equip del Grup 1, necessita iniciar el torneig amb un bon resultat davant l’Atlètic Valls. De moment, el Bellvei és el líder després de golejar 0 a 6 la Selva del Camp.
Marc Pérez, entrenador
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla