Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
14 de maig del 2019
Els Atletes d’Altafulla tornen a la normalitat en la Cursa Trail de Roda de Barà
La pròxima cita serà aquest dissabte a la Trail L’Agulla del Catllar, la tercera de les sis proves que acull el Baix Gaià en la tercera edició
Que els Atletes d’Altafulla registrin una baixa participació en la Lliga Trail TGN Nord, com va succeir fa quinze dies a Bellvei, és una rara avis. Així ho confirma la Cursa Trail Roda de Barà, on l’entitat ha tornat a portar vuit corredors per demostrar que el seu objectiu segueix sent la classificació per equips i sobretot, gaudir de l’esport fent pinya.

Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail dels Atletes d’Altafulla, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’equip segueix la línia traçada des de la primera cursa, destacant els resultats de Marc Llebaria i Núria Pagès. Els seus resultats, i els dels seus companys, els permeten seguir liderant la classificació tot i que encara no s’han comptabilitzat els d’aquesta última cursa.

Marc Llebaria ha fet el millor resultat, quedant 6è de la classificació general després de finalitzar els 13,4 quilòmetres de la prova en 1 hora, 1 minut i 6 segons. Joan Palazón ha fet 31è amb un temps d’1hora, 11 minuts i 39 segons, mentre que Teo Rubiano ha estat 41è amb una marca d’1 hora, 17 minuts i 46 segons.

Núria Pagès ha estat la primera de les dues fèmines que han participat, assolint la 56a posició amb 1 hora, 21 minuts i 14 segon. Per darrere d’ella han creuat la línia de meta Jesús Archidona (70è), Miquel Sánchez (71è), Arantxa Abillar (93a) i Jordi Sedó (94è).

La pròxima cita de la Lliga Trail TGN Nord serà aquest dissabte, a les 6 de la tarda, a la Trail L’Agulla del Catllar. Els corredors hauran de completar un recorregut d’11,5 quilòmetres que començarà i finalitzarà a la Torre d’en Guiu. Aquesta és la primera de les curses que es realitzaran a la tarda, fet habitual quan arriba l’estiu, com explica Miquel Sánchez.

Després del Catllar, la tercera edició de la Lliga Trail TGN Nord farà aturada al Vendrell, el 16 de juny; l’Albiol, el 23 de juny; l’Arbolí, el 30 de juny; Creixell, el 21 de juliol; Colldejou, el 28 de juliol; la Filirun del Vendrell, el 24 d’agost; la Serra del Montsant, el 19 d’octubre; Altafulla, l’1 de novembre; Ulldemolins, el 17 de novembre; i la Riera, el 15 de desembre.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla